Realtime & Analytics; het is mogelijk!

  • Algemeen
  • Business

Om goede beslissingen te nemen op de korte en lange termijn heeft u als organisatie inzicht nodig in de huidige stand van zaken van uw systemen. U leest over tools die mooie performance analyses kunnen maken, maar hierdoor mist u het inzicht op de actuele situatie. Is het mogelijk om uw business performance realtime te meten, net als beurskoersen, of zult u altijd genoegen moeten nemen met een analytics vertraging van enkele uren / dagen? Tuuring heeft voor u de oplossing.

Actuele bottlenecks

Als er sprake is van een acute bottleneck of extreme workload, dan wilt u direct kunnen zien waar het mis gaat en hierop actie kunnen ondernemen. Wat is de oorzaak van de oplopende wachttijden bij de klantenservice? Waarom lopen klantsystemen en de website opeens vast, of zijn ze enorm traag? U wilt realtime inzicht in uw systemen, met enkele seconden vertraging, maar met veel analytics systemen kan dit niet en moet u wachten tot alle data is verwerkt. Een enorme frustratie bij veel beslissers en IT-afdelingen. Het is iets dat geld en tijd kost, en reputatieschade kan opleveren. De performance van uw organisatie gaat hand in hand met goed inzicht in uw IT-systemen. Zonder realtime inzicht kunt u geen acute bottlenecks oplossen.

Realtime is een toch een contradictie?

Wellicht dat u nu denkt: realtime analytics kan toch helemaal niet? Om inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken moet data toch altijd worden geanalyseerd en inzichtelijk gemaakt worden? Realtime data kan dus toch nooit écht realtime zijn zoals bij de beurs? Dit is inderdaad juist, maar om toch realtime data aan te bieden hebben wij bij Tuuring een oplossing gevonden.

Realtime en analytics in één oplossing

De performance analytics oplossing van Tuuring bestaat zowel uit analytische data als uit realtime data. Wij bieden het allebei aan in één overzichtelijk dashboard. Ons systeem is continu bezig om uw data te verzamelen en te analyseren. Daarbovenop laten we de realtime situatie zien. Zo kunt u de huidige situatie van uw organisatie direct inzien en op korte termijn de juiste acties ondernemen bij problemen.

Met het krachtige Tuuring platform beschikt u over de beste performance analytics oplossing voor uw historische data, de realtime situatie en de toekomstige situatie. Door deze aspecten inzichtelijk te hebben kunt u makkelijker procesverbeteringen doorvoeren. Beter overzicht zorgt voor betere beslissingen, en hierdoor weet u aan welke knoppen u moet draaien.

Maak kennis met Tuuring

Wilt u realtime weten wat er speelt in uw organisatie en bij bottlenecks direct actie kunnen ondernemen? Met Tuuring heeft u o.a. realtime inzicht in hoeveel medewerkers er zijn ingelogd, wat de wachttijden zijn, wat de actuele omzet is, wat de workload van het systeem is. Deze data analyseren we om uw processen beter te laten verlopen, medewerkers effectiever te laten werken en meer resultaat te behalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Tuuring? Vraag een vrijblijvende demonstratie aan en ontdek dat realtime en analytics wél mogelijk zijn.